man liekas, ka ar to nebija domaats nekas konkreets. Zaharjins bija Austrijaa un speeli neredzeeja, bet neapmierinaati ir visi, saakot no pasha Andrejeva, kursh neklaatienee esot skarbi izteicies par vienu no zaudeejuma galvenajiem vaininiekiem.
cik ljoti neapmierinaati ir klubaa?
runaa, ka ljoti, un ne jau tikai par speeli pret "Daugavu". bet skaidrs, ka vieniigais, kas var savu neapmierinaatiibu taa teikt materializeet ir Zaharjins. mana subjektiivaa prognoze ir taada, ka zaudeejums Ventspilii treshdien Andrejevam buus likteniigs. Punktu zaudeeshana Ventspilii dazhas dienas veelaak jau nu noteikti.
Padzivosim , redzesim - bet es domaju diezvai musu kluba prezidents atstadinas Andreevu , kas vinja vieta varetu but = Lukins - vienmer otrais , Popkovs - nebus nozimigi , un citi vieteji treneri neko labu nepanaks ... diemzel ...
Redzi, Viktoras. Uzdevums bija uzvareet Virsliigaa, LV kausaa un Baltijas liigaa. Viens uzdevums jau nav izpildiits. Bena vadiibaa LM gan arii aatri izstaajaas no kausa, bet tavu tautieti glaaba sekmes Latvijas chempionaataa - tolaik bija gan pusliidz sakariigs sniegums, gan arii labi rezultaati, un galu galaa vieta turniira aukshgalaa.
Kas mums ir tagad? Daliita 6.vieta un 7 zaudeeti vaarti 5 speelees, pie tam (neskaitot uzvaru pret "Viesulja" amatieriem), 3 zaudeejumi peec kaartas. Bet pats galvenais - "visu laiku vislabaak nokomplekteetais Metalurga modelis" (kaa teica A.M. Rogoza) raada absoluuti nesakariigu futbolu. Jautaajums ir par to, cik punktus mees veel varam atljauties zaudeet. Nu pienjemsim, ka uzvareesim Vindavu, tad izshkjiroshaa buus speele Liepaajaa pret Riigu. Tas vismaz izskataas peec logjiska scenaarija.
Lukinam tolaik bija pavisam cits sastaavs, kad vinjam bija jaaglaabj komanda. Driizaak Popkovs ir muuzhiigi otrais, bet komanda vismaz ciiniijaas. Nu bet vinjsh labi straadaa Reezeknee. Domaaju, ka nevajadzeetu aizmirst par Katasonovu, kursh trenee dublierus, bet vinjam nav pieredzes.